Zašto neke žene vole da su slobodne?

Sve veći broj žena ovih dana se odlučuje na samački život.
zasto-neke-zene-vole-da-su-slobodne

Ako se pitate zašto je to tako, evo nekoliko razloga koji će vam dati odgovor na to pitanje.

1. Usredotočenost na karijeru

Dosta žena vjeruje da su izlasci na sastanke gubljenje vremena. One smatraju da upoznavanje partnera s kojim će eventualno raskinuti, oduzima dosta truda i vremena. Ovakve žene će radije ulagati vrijeme i trud u svoju karijeru za koju su sigurne da će im dati pozitivne rezultate.

2. Loše prethodno iskustvo

Kada se žena upusti u vezu, ona uloži sve svoje emocije, što može ostaviti ožiljke nakon lošeg raskida. Zbog toga, ali i zbog iskustava svojih drugarica, sve više žena se plaši da se upusti u novu vezu i lakše im je da budu bez partnera.

3. Potraga za onim pravim

Žene obično imaju sliku u glavi s kakvim bi muškarcem htjele biti i provedu ostatak života. Voljele bi njihov partner ima određene karakteristike i osobine, a ako gospodin Pravi ne posjeduje neku od tih osobina, mogu se razočaraju. Ukoliko je žena previše probirljiva i ne želi prihvatiti ništa manje od onoga što očekuje od muškarca, svjesno se odlučuje na samački život.

4. Nezavisnost

Žene znaju da kada se upuste u vezu, moraće da počnu uzimati u obzir i partnerovo mišljenje o određenim stvarima. To može teško pasti onim ženama koje su tvrdoglave i nezavisne. Zbog toga se one odlučuju na život bez partnera.

5. Previše obiteljskih obveza

Žene mogu biti u situaciji da brinu o bolesnom članu obitelji ili da izdržavaju cijelu obitelj. To oduzima dosta vremena i zato te žene nemaju volje ni energije za upoznavanje muškaraca.

6. Pogodnosti samačkog života

Neke žene jednostavno vole da flertuju s muškarcima, imaju veze na jedno veče ili provode vrijeme s nekim bez emotivnog prtljage. Sve to je moguće ukoliko nisu u vezi i zato je sve više žena slobodno.