Zašto parovi ostaju u vezi bez obzira na sve

Da li vam se ikada dogodilo da ste s nekim u vezi, a da ponekad i sami sebe zapitate zašto ste s njim? Ako jeste u nastavku članka pročitajte zašto parovi ostaju <strong>u vezi bez obzira na sve.

Ne želite povrijediti partnera, osobito ako znate da je njemu mnogo stalo do vas. Međutim, nikako ne smijete ostati u vezi s nekim koga više ne volite.

Navika je još jedan razlog zbog kojeg parovi ostaju u vezama.

Toliko se naviknemo na nekoga da ne možemo zamisliti kako bi naš život izgledao bez te osobe. Međutim, to nikako ne smio biti razlog ostanka u vezi.

Ponekad se događa da se bojite svoga partnera i njegove reakcije kada mu kažete da želite biti sami i da on više ne treba biti u vašem životu, pa ostajete s njim. Međutim, to svakako nije zdrava veza i vrijeme je da nešto učiniti za sebe i biti sretni.

Ako se bojite da ćete ostati sami i zbog tog razloga ne napuštate partnera, mnogo griješite, jer ako odspojiti to ne znači da ćete biti sami, već da ćete imati mogućnost pronaći nekoga tko vam više odgovara.

Ako ostajete s partnerom samo zbog toga što je vrlo drag vašoj obitelji i prijateljima, morate znati da griješite, jer ipak nisu oni s njim u vezi, nego vi.

Ponekad i novac može biti razlog za ostanak u vezi koja ne funkcionira kako treba. Ako ne volite partnera, ne trebate ga ni iskorištavati zbog njegovog novca. Ostavite ga, a za novac ćete se nekako snaći. Vrijeme je da postanete samostalni.

Djeca su često razlog ostanka u vezama ili braku.

Međutim, zar vam ne bi bilo bolje da živite odvojeno i dijeljenje roditeljske obveze, nego da vaša djeca svakodnevno slušaju vaš svađe i patiti.

Nikada sebi ne smijete dopustiti da ostanete u vezi s nekim zbog toga što živite zajedno. Jedno se sigurno mora iseliti, pa porazgovarajte o tome i nađite najbolje rješenje.

Ako se vodite s tim da ste u prošlosti imali mnogo dobrih trenutaka i da ste bili sretni, to nikako ne bi smio biti razlog vašeg ostanka u vezi.

Ako smatrate da ne možete naći boljeg od svog partnera, varate se.

Uvijek na svijetu postoji netko tko će vam pružiti sve kvalitete koje tražite kod partnera, pa možda je sada pravo vrijeme da krenete u potragu. Nemojte podcjenjivati sebe.

Ako ste s nekim samo zato što je bolestan, vrijeme je da ga ostavite. Ne kažemo da u potpunosti trebate ga napustite, ali bolest ne bi trebao biti razlog ostanka u vezi. Ako ne volite svog partnera ostavite ga, ali se potrudite da mu se uvijek naći pri ruci kada je njegova bolest u pitanju.
Izvor:ljepota