Zašto se ne vraćati bivšem dečku?

Povratak bivšoj ljubavi rijetko je kada dobra ideja, a evo i zašto to najčešće nije tako dobro.
bivša ljubav

1. Prevario vas je ili vas je lagao oko jako ozbiljnih pitanja.

Sigurno ste čuli onu englesku izreku: “Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me!” Ukratko, ako je on nepoštena osoba, bez morala i savjesti, teško da se promijenio ili da će se promijeniti, iz prostog razloga što on uopće ne vidi u čemu je problem.

2. Iskorištavao vas je.

Uopće nije bitno na koji točno način. Bitno je da ne smijete pasti na njegovo “žao mi je” koje vjerojatno nije iskreno. Zaslužujete nekoga tko će se prema vama odnositi s poštovanjem.

3. Usamljeni ste.

Ako ste došli u iskušenje da se pomirite s bivšim samo zato što nemate s kim podijeliti večeru i zavučete se pod pokrivač, odmah tu ideju izbijte iz glave. Mnogo je bolje biti slobodan, nego usamljen, a u vezi.

4. On je nastavio dalje.

Ima novu djevojku, ali eto ga odjednom na vašim vratima, moli za još jednu šansu. Da mu je stvarno stalo do vas, prvo bi se riješio nove djevojke pa tek onda došao kod vas. Ne treba nikome biti druga.

5. Ništa se nije promijenilo.

Razlike koje su među vama postojale i koje su vas razdvajale i dalje su tu. Postoje li između vas problemi koje ne znate i niste u mogućnosti riješiti, nemojte se zavaravati da će vam ovog puta biti bolje.