Zašto žene vole starije muškarce?

Autor Datum 11/08/2016

Razlike između partnera s godinama kao da se povećavaju, a nije neobično vidjeti ženu i do 20 godina mlađu od partnera, ali i obrnuto. Prije nego što krenete s predrasudama, sjetite se kako svaka veza ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako i veza s bitno starijim muškarcem.
zasto zene vole starije muskarce

Evo odličnih razloga da se upustite u vezu sa seksi starijim tipom.

Imaju više seksualnog iskustva

Iako su mlađi muškarci spremniji na seks, koga još briga za kvantitet. Kvaliteta je na cijeni. Stariji muškarci definitivno imaju više utakmica u nogama i znaju neki potez ili trik koji mlađi dečki jednostavno još nisu naučili.

Opušteniji su

Znaju uživati u trenucima, smirenije uživati u životu. Zamislite koliko energetskih pića morate popiti da biste mogli pratiti razuzdanog 25-godišnjeg dečka na partyjima. I sa starijim tipom možete na zabave, ali nešto smirenije i umjerenije.

Imaju životno iskustvo

Jedna od najvećih prednosti zabavljanja sa starijim frajerom je njegovo životno iskustvo. Naučio je lekcije, smireniji je, ne uzrujava se zbog nepotrebnih stvari.

Razmazit vas

Mlađi muškarci su tako slatki, ali, priznajmo, nemaju pojma kako da razmaze ženu. Možda zato što su u svom svijetu i brinu svoje brige. Stariji muškarac držaće vas kao princezu. Sjetit će se da vam donese nešto s putovanja, jer već ima svijest o tome da žene vole male znakove pažnje; kupiće vam cvijeće iz istih razloga. Jednostavno znaju.

Obično su spremni na dužu vezu

Odlična stvar sa starijim frajerima je ta da su uglavnom spremniji na ozbiljnu vezu. Spremniji su da se skrase se, a uostalom možda su iu godinama kada nemaju snage da se zezaju cijelu noć i da muvaju svaki dan drugoj. Jednostavno ne moraju se dokazuju.

Obično su situirani i imaju novca

Iako to ne želimo priznati, lijepo je kad frajer može priuštiti više od šalice kave i hamburgera. Mlađi frajeri su obično švorc, dok bi oni u godinama ipak znaju bolje da barataju novcem pa ćete moći zajedno uživati u nekim luksuznijim stvarima.

No da ne bi bilo zabune, osobnost, karakter i odgovornost ne moraju se nužno vezati uz godine. Jako je puno odraslih a nezrelih frajera i mladih muškaraca s velikom dozom iskustva, odgovornosti i znanja.
Izvor:PortalOko

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.