Zavedita muškarca na prvom sastanku

Savjeti za zavođenje nikada nisu na odmet. Ako se osjećate kao da vam “pod hitno” treba dobar prijedlog kako i na koji način da ga zavedete, evo par prijedloga što biste mogle obući, a što reći.

Zaljubljen par – zimi

Odjeća

Obucite se ženstveno i istaknite ono što muškarci vole (kosu, usne, grudi, guzu, noge). Budite oprezne jer ćete možda da djelujete previše seksi, a to bi ga moglo uplašiti. Dobitna formula je “umjereno seksi”.

Sexy izgled

Pobrinite se da pomisli na seks kada vas vidi. Osmislite neke seksi pokrete koje će ga izluditi. To ima svaka žena, kao naprimer, nježno zabacivanje kose, pogled ispod trepavica i td.

Dodir je bitan

Potrudite se da dođe do tjelesnog kontakta. Lagani slučajni dodir po ramenu, ruci ili nozi Vas približava cilju mnogo brže nego što ste mislili.

Inicijativa

Muškarci imaju potrebu da zapitkuju i nameću se ali im nije baš svejedno da to i rade. Zbog toga nemojte se vi ustručavati i preuzmite inicijativu. Zapitkujte, vodite razgovor, predlažite teme – ali, ne previše napadno i nemojte ni slučajno pričati isključivo o sebi. Dok on priča, gledajte ga u oči i smješkajte se – to će mu dati osjećaj sigurnosti.

Zadivite ga hranom

Da, kad su muškarci u pitanju, ljubav doista ide preko trbuha. Recite mu da ćete mu jednom napraviti sočan ručak sve s desertom. Muškarci prosto obožavaju da im djevojka priprema jelo, osjećaju se posebnim u tim prilikama.

Odaberite prave boje

Kada prije sastanka tražite gardarobu, obratite pažnju na boje. Naime, izbjegavajte hladne plave tonove, neutralnu zelenu i šarene kombinacije. Radije obucite nešto crno – djelovat tajanstveno. Ili bijelo – djelovat nevino. A crvena je siguran pogodak …

Razgovarajte o osjećajima

Većina stvari o kojima momci pričaju nisu zavodljive. Kad razgovarate, prebacite se na osjećajni stupanj: na primjer, kad priča o poslu, pitajte ga o kakvom poslu sanja, je li u stresu zbog brojnih obveza, kakvi su mu kolege, kolegice i slično. Razgovor će odmah postati emotivniji i intimniji.