Zavedite muškarca govorom svoga tijela

Već znate da slika vrijedi tisuću riječi, zbog toga i slika o sebi koju ostavljate vrijedi mnogo više od onoga što pričate. Komunikacija je jako bitna, ali komunicirate i kada ne upotrebljavate ni jednu riječ. Zbog toga je pametno znati čitati nečiji jezik tijela. Na taj način možete saznati dodatne informacije, ali i naučiti kako ne slati pogrešne informacije
zavedite-muskarca-govorom-tijela
I dok je pametno znati razumjeti jezik tijela u svim situacijama, posebno je dobro poznavati ga kada je ljubav u pitanju. Pri upoznavanju ili kod razgovora s partnerom o nekim ozbiljnim stvarima, govor tijela može vam otkriti pravu istinu.

Držanje

Držanje predstavlja stanje uma. Kako se neka osoba drži reflektira koliko drži do sebe. Ima li čvrst i samopouzdan stav, defanzivan, sramežljiv, prestrašen ili zainteresiran. Jesu li ruke prekrižene i zatvorene ili raširene u znak dobrodošlice.

Oči

Za oči se kaže da su ogledalo duše. U njima potražite signale nervoze, zainteresiranosti, strasti, dosađivanja. Napravite kontakt očima od četiri sekunde i biće vam jasno što se događa.

Usta

Odmah ćemo raspoznati raspoloženje neke osobe po usnama. Ako su raširene u osmijeh osoba je dobronamjerna i raspoložena, dok s druge strane obješeni rubovi usana signaliziraju gorčinu i loše raspoloženje.

Kako možete koristiti govor tijela da biste privukli muškarca?

Držanje

Ispravite se i otvoriti, nemojte držati ruke prekrižene. Ako stojite u društvu, nemojte raditi krug, nego polukrug, kako ne biste izgledali zatvoreno i nedodirljivo.

Kontakt očima

Očima, ovisno o tome kako ih koristiti možete slati jasne signale. Možete pokazati nekome da ste zainteresirani, da vam se netko sviđa, te pokazati da vam je privlačan.

Kada ste na zabavi, u restoranu ili nekom drugom sličnom mjestu i vidite dečka koji vam se sviđa, pokušajte s njim uspostaviti kontakt očima. Uhvatite njegov pogled kada pogleda prema vama, pogledajte ga u oči i nasmiješite se. Zadržite pogled malo dulje nego što biste inače, ali nemojte buljiti.

Koristite usne

Usne mogu biti hipnotizirajuće, nakon što ste uspostavili kontakt očima nasmiješite se. Velike su šanse da će vam uzvratiti smiješkom.

Igranje kosom

Ako vam druga strana odgovara pozitivnim signalima, možete prijeći na sljedeći korak. Igranje s kosom. Prebacite je preko ramena, zamahnite s njom ili je sklonite s lica. Ako usput pokažete golo rame, učinak je zajamčen.

Žene koje muškarci najviše primjećuju nisu najljepše žene, nego žene s najviše samopouzdanja, koje djeluju pristupačno i pozitivno.