Zdrave namirnice za večeru koje tope kilograme

Da, moguće je! Ako ove namirnice budete jeli za večeru, vrlo brzo ćete primijetiti da vam hlače “vise”, a u kupaćem izgledati sve bolje i bolje.
zdrave namirnice za veceru koje tope kilograme

Riba

Bogata je omega -3 masnim kiselinama i proteinima. Ljudi kojima nedostaju omega -3 masne kiseline lošije spavaju tijekom noći, a to vodi nezdravoj prehrani.

Ista je situacija i sa bijelim pilećim mesom. Grilujte ga, obarite ili ispecite na teflonu, i pojedite za večeru. Proteini će vas brzo zasitit i “Krenuti u akciju” topljenja Salčiću dok vi budete spavali …

Orasi

Orasi podižu razinu magnezija, a također obiluju omega -3 masnim kiselinama. Pomoći će vam da bolje spavate, ai smanjit rizik od bolesti srca, raka i dijabetesa. Oni, također, drže sitost, baš kao i bademi – zato su idealni za večernji obrok.

Mliječni proizvodi

Mlijeko je bogato kalcijem. Istraživanje iz 2010. godine provedeno među ženama koje su pred menopauzom, a koje su konzumirale hranu bogatu kalcijem, pokazalo je da su izgubile značajne količine masnih naslaga. Osim što pomaže u topljenju sala, kalcij poboljšava i vaš san. Dakle, prije odlaska na spavanje, dobro se najedite – možete i kombinirati mliječne proizvode s mesom i orašastim plodovima – rezultati neće izostati.
Izvor:dnevno.hr