Zima je najbolje godišnje doba za zabavljanje

Zbog čega je zima najbolje godišnje doba za zabavljanje?
zaljubljeni par zima

Ne morate ići nigdje, jer je kod kuće najljepše

Nikada nije bilo ljepše ušuškati se u krevet i gledati film, nego kada je vani hladno. Maraton omiljenih filmova ili nova sezona serije je idealno došlo dok vani promiču prve pahulje. A i sve ostalo što se dogodi je samo bonus.

Topli napitci i kuhanje

Zajedničko spremanje u kuhinji je vrlo slatko. Daje osjećaj brinuti jedno za drugo, mnogo više nego kada leti spremate salatu i živite pod klimom.

Izgledate umiljato

Široki veste, šalovi, čizme i prirodno rumenilo će ga navesti da ne želi da se odvaja od vas.

Zima je vrijeme za druženje

Slave i praznici su povezani s obitelji, i vrijeme kada se iskazuje ljubav prema prijateljima, a vi ćete vjerojatno provoditi vrijeme s vašom ili njegovom. To može podići vašu vezu na novu razinu i pomoći će vam da shvatite kako se uklapate jedno drugom u život. Moći vidjeti širu sliku stvari. To je idealno doba kada dopuštate sebi da ispoljavate sva svoja osjećanja na najbolji mogući način, a to s jedne strane znači i poklanjati.

Najbolji način da se zagrijete

To je prosto znanosti. Zima je izuzetno zahvalno doba za ovakve poduhvate jer kada vam bude dosta da se osjećate poput Olimpijca možete zajedno uživati jedno u drugome na najslađi mogući način.

Zimske razonode

Ima toliko zabavnih stvari koje možete raditi: klizanje, skijanje, sanjkanje, pravljenje Sneška, grudanje. A nakon toga možete uživati uz šalicu kuhanog vina, ćaskajući sa voljenom osobom pored kamina.
Izvor:cosmopolitan