Zimske modne kombinacije koje ćete uživati nositi

Zima je jedna od sezona kada većina žena zanemaruje modu. Naravno hladno vrijeme zahtjeva da se obučemo vrlo toplo i ograničava nas sa izborom odijevnih kombinacija. Mislim da je zimi najvažnije imati dobar i udoban kaput koji je neutralne bolje, tako da ga možete kombinovati na više načina.

Naravno, važno je imati i dobre čizme, trenutno su vrlo popularne duge čizme preko koljena. One su izvrstan predmet za kombinovanje bez obzira da li nosite neke dobre farmerice ili suknje. Naravno, ukoliko se volite osjećati udobno sve vrijeme važno je da uložite malo više novca u dobre zimske džempere. Osim što mogu izgledati fenemenalno i luksuzno, izuzetno su topli i udobni. Mislim da većina povoljnih radnji, poput Zare, Bershke i Manga, prave izuztno dobre zimske džempere. Jedini problem je što vam oni neće dugo trajati. Tako da ako volite uložiti više novca predlažem, Tom Tailor ili vrlo popularni brend Acne, koji definitivno imaju vrlo veliki izbor, ali za njih morate dati malo više novca.

Jedan poprilično povoljan, ali vrlo kvalitetan brend je i S’Oliver, njihove stvari vam definitivno mogu trajati nekoliko sezona. U nastavku vam donosim nekoliko zimskih kombinacija da vam dam malo inspiracije za kombinovanje poslovnih stvari. Uživajte!

Ove zanimljive zimske modne kombinacije provjerite na fotografijama ispod.