Znakovi da ga varate i ako toga niste svjesni

Autor Datum 31/03/2016

On je divan i vi ga iskreno volite, jer nema sumnje da će biti odličan suprug i brižan otac vaše šestero djece. Ipak, taj seksi kolega od koga vam prođu žmarci svaki put kad se sretnete na sastanku, polako, ali sigurno zauzima poziciju u vašim maštarijama.
zena i muskarac
Ako vam je nešto od ovoga poznati – uhvaćeni ste! Mentalna prijevara je na sceni, a iako zapravo ništa ne činite, to je potencijalni znak za uzbunu. Ako primjećujete neke od ovih 10 stvari, to je upozorenje da niste zadovoljni u svojoj vezi i da bi trebalo preispitati motive za ostanak u njoj.

Ok, možda je u pitanju samo “prolazna avantura” u vašoj mašti, a možda ste i stvarno zaljubljeni u drugog muškarca! Zato obratite pažnju:

1. U mislima vam je drugi muškarac (vrlo konkretan)

Kada se probudite ujutro, mislite na njega, a navečer zaspite uz iste misli. A na kraju krajeva, priznajete da ga se često sjetite tijekom dana, čak i kada bi trebalo da se posvetite drugim stvarima. E, to se zove zaljubljenost.

2. Želite izraziti osjećaje

Dobili ste unapređenje na poslu, kupili ste fantastične cipele, položili ispit – nije bitno koja je dobra vijest u pitanju, ali želja vam je to podijelite s njim.

3. Šaljete mu poruke

Vezano je uz prethodnu stavku a još jedan pokazatelj da vam je previše stalo – slati mu poruke više nego partneru. Zapitajte se zašto.

4. Radujete se susretima

Iskoristićete svaku priliku da ga vidite čak i ako to znači da ćete manje viđati sve druge ljude u svom životu ili ćete “hladno” otkazati dogovor s prijateljima.

5. Uspoređujete stvarnog i mentalnog dečka

Razmišljate kako se ponaša i što voli raditi pa želite i vaš partner bude više kao on. To se odnosi na sve aspekte, od izgleda do pogleda na svijet i životnih načela.

6. Presvlače se sto puta pred susret

Da, poput klinke, skloni se spremate satima ako znate da ćete ga sresti. A kada konačno odlučite što obući, razmišljate o čemu ćete pričati i kakav ćete dojam ostaviti.

7. Osjećate povezanost

Nije bitno da li se radi o poslovnim problemima, životnim stavovima ili nečem trećem, ali jasno vam je da on dobro razumije što želite reći i te osjećate povezanost na mentalnom i emotivnom nivou.

8. Iznimno ste bliski

Ako mu imate potrebu podijeliti neke intimne trenutke i razmišljanja više nego partneru, jasno je da se ne radi samo i dobrom prijateljstvu.

9. Dijelite intimu

Jedan od znakova da ste prešli granicu svakako je i razgovor o partneru. Bez obzira na to kakve probleme imate u braku, treća osoba ne treba da ih zna. To može lako vam se obije o glavu.

10. Maštate o njemu

Ako ste se samo jednom zapitali kako se ljubi, da li je nježan ili neobuzdano strastven, prešli ste granicu i počinili emocionalnu prijevaru.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.