Znakovi da je on ljubav vašeg života

Autor Datum 17/03/2018

Sve je sjajno, ali da li će trajati? Evo načina da saznate.

Nije pobjegao glavom bez obzira kada je saznao za vaš minus na kartici

Kada ste otkrili tu prilično bitnu informaciju, on nije pobjegao, nije se smrznuo niti se naljutio, već sasvim suprotno – bio je racionalan i pružio vam podršku. Upravo takva reakcija pokazuje veliku dozu zrelosti, prihvaćanja i otvorenosti. A upravo su to značajne karakteristike partnera s kojim namjeravate provesti ostatak života. Kandidat za brak je muškarac koji prihvaća vaše probleme i slabosti i jasno vam daje do znanja da vam pruža podršku.

Potiče vas na izlaske s prijateljicama

Ne osjećate krivnju što ste izašli u provod u ženskom društvu, ili pak na kratko putovanje sa najboljim drugaricama. A što je još važnije, on vas podržava u tome. Naime, stručnjaci tvrde kako je povremen odmor od partnera vrlo zdrav za vezu. Ako partner želi imati vlastitu neovisnost i shvaća da za potpunu sreću morate imati i vrijeme samo za prijatelje, u tom slučaju on je zaista onaj pravi.

Mogao bi napisati vaš životopis

Vaši razgovori su iskreni, a nerijetko potraju i do dugo u noć. Ali bez obzira na to što znate mnogo jedno o drugom, dajete odgovore na sva postavljena pitanja, još uvijek otkrivate nove stvari. On možda zna što će vas nasmijati i oraspoložiti, ali bez obzira na to, postavlja vam ozbiljna pitanja, od vaših najskrivenijih strasti pa do snova. Upravo je to ključan faktor koji pokazuje dubinu veze, kao i želju da vas upozna i razumije bolje od ikoga.

Prihvaća vaš prijatelje

Dugogodišnja veza često znači povezivanje i miješanje prijatelja. Zato je neophodno da partner podržava prijateljske veze koje su vam važne. To uključuje održavanje dobrih odnosa sa vašim prijateljicama, prihvaćanje vaših drugova i eliminiranja osjećaja da ih oni ugrožavaju. Naravno, ne morate obožavati sve njegove prijatelje, kao ni on vaš, ali su vam ekipe generalno slične, to je prilično dobar znak da imate budućnost.

Ne boji se svađe i sukoba

Zauvijek u vezi možete biti sa osobom koja se ne boji teških i ozbiljnih razgovora. To što se volite, ne znači da se nikada nećete posvađati, već samo da nijedna strana neće pobjeći kada na red dođu škakljive teme. Upravo to pokazuje činjenicu da je uložio u vaš odnos, a otkriva i emotivnu zrelost, koja je važna za dugoročnu vezu. Dakle, vrlo je dobar znak kada vaš partner ne odustaje od rješavanja problema i krize u vezi, a ne da nezrelo bježi od problema, isključuje telefon i izbjegava komunikaciju.

Vjernost mu je vrlo bitna

Ovo se možda čini kao očito, ali nije na odmet ponoviti. Nedavna istraživanja pokazala su da osobe koje su jednom prevarile u vezi, imaju 3,5 veće šanse da to urade ponovo. Ovo, naravno, ne znači da on nije materijal za brak, ako je u ranijim vezama varao, ali stručnjaci vjeruju da je čvrst stav o vjernosti jedan od ključnih čimbenika.

Njegovi svi prijatelji se redom žene

Ako vam se čini da s njim idete na sve više svadbi, to može značiti da je i sam počeo razmišljati o braku. Naime, najčešće se družimo s ljudima koji imaju slične stavove i način razmišljanja kao i mi sami. Zato, ako njegovi prijatelji ulaze u brakove, vjerojatno se i on sprema na taj korak.

Osjećate da je on onaj pravi

Pred vas bismo mogli staviti čitav popis potrebnih osobina da on bude onaj pravi, ali činjenica je da vam istinu otkriva upravo onaj osjećaj u trbuhu, odnosno glasić duboko u vama. A prema nedavnom istraživanju, taj osjećaj je prilično dobar pokazatelj čvrste veze.
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.