Znakovi da je vaša veza postala ozbiljna

Postoje znakovi kojima je jasno da veza postaje ozbiljna, poput upoznavanja roditelja ili zajedničkog useljenja. No, postoje i oni mali, suptilni signali, koji također mogu biti jasni pokazatelji da više nije u pitanju puka zabava, već nešto konkretnije.
znakovi-da-je-vasa-veza-postala-ozbiljna

Prijatna tišina

Ne ona koja slijedi nakon velike svađe, već ona kada podijelite zajednički trenutak, u kom nisu potrebne nikakve riječi, a svejedno vam je lijepo.

Neugodan podatak

I pritom ne mislimo na onaj koji ste ciljano mu htjeli otkijete, nego onaj koji vam je slučajno izletio tijekom razgovora i koji sigurno ne bi otkrili na prvom dejtu. Ni narednih 10.

Neplanirani dejtovi

Na početku svake veze, sve je uvijek pomno isplanirano. Tako se planiraju izlasci na “in” mjesta, sve u svrhu impresioniranja. Iako obožavamo i takve izlaske, i oni neplanirani, koji ne podrazumijevaju nikakve posebne pripreme, puno govore. To je prijelaz iz izlaženja kao aktivnosti u provođenje vremena zajedno, što svakako ima veću važnost.

Noć bez seksa

Prvi seks je važan trenutak, ali isto je tako i prva noć kad niste vodili ljubav, ali ste je proveli zajedno i bilo vam je lijepo. Koliko god seks bio važan, i ovakve stvari itekako povezuju parove i pokazuju koliko su se zbližili.

Posljednji griz omiljene hrane

Kad umjesto sebe, njime nagradite voljenu osobu. Sve je jasno, zar ne?
Izvor:telegraf