Znakovi da mu se stvarno sviđate

Kada su frajeri u pitanju, rijetko da će vam neki od njih iskreno reći – “sviđaš mi se“. Priznajemo, ni žene nisu mnogo bolje. Ipak, postoji nekoliko načina kojima muškarci pokazuju da im se djevojka sviđa, a evo kako možete saznati da li mu stvarno zanimljivi ili s vama samo ubija vrijeme.

Pušta i vas da pričate

Ne doslovno, ali postoje muškarci koji na dejtu jednostavno ne daju ženi da dođe do riječi. Ako muškarac pokazuje interes za vas i želi saznati o vama što više, definitivno mu se sviđate.

Gleda u vas

Ne gleda u svoj mobitel, u veliki televizor u kafiću, u prolaznike – frajer koji za vrijeme razgovora ne skida oči s vas, definitivno je zainteresiran.

Kopira vaš pokrete

Stručnjaci za komunikaciju i govor tijela kažu da ljudi nesvjesno kopiraju tuđe pokrete ako im se ta osoba sviđa. Ako vam na trenutke muškarac djeluje kao vaš ogledalo, to je znak da ste mu toliko zanimljivi da želi uskladiti komunikaciju s vama.

Planira budućnost s vama

Ne govorimo o ozbiljnim planovima za nekoliko godina, govorimo o malim planovima koji su jasan pokazatelj da vas želi uključiti u svoj život.

Uvijek vas zove na vrijeme

Muškarac koji vam šalje poruku nekoliko sati prije dejta nije previše ozbiljan (osim ako ste već dugo zajedno, ali onda znate da mu se sviđate). Ako planove za navečer pravi ujutro ili dan-dva prije, znači da želi provesti vrijeme baš s vama, a ne da vas vidi samo zato što nema što radi.
Izvor:telegraf