Znakovi da vas djevojka vara

Filmski scenarij u kom zatičete djevojku ili ženu u zagrljaju drugog muškarca nije tako čest u realnosti, ali ukoliko sumnjate da vas draga vara, lako ćete se (raz) uvjeriti ako obratite pažnju na njeno ponašanje. Na temelju dugogodišnjeg iskustva, privatni detektivi Christopher Paoleti i Toni De Lorenco otkrili su kada treba da se zabrinete.

Ne želi predigru

Mnogi muškarci ne obrate pažnju na ovaj znak jer im predigra ne fali. Ali, ako vaša žena odjednom prelazi na glavnu stvar, to može značiti da samo želi vas “odradi”.

Priča vam o svom danu

Dok su muškarci koji varaju najčešće neodređeni po pitanju svojih svakodnevnih obveza, žene primjenjuju drugu taktiku. Dame imaju manir da zavaraju tragove tako što će vam detaljno ispričati što su radile kako ništa ne biste posumnjali.

Pokazuje znakove nervoze

Obratite pozornost na neverbalnu komunikaciju. Ako dok razgovarate vaša draga drži ruke u džepovima, pipka lice ili stalno pretura po torbi tražeći “ko zna što”, moguće je da nešto krije.

Prestaje da vam šalje poruke

Ranije nije mogao proći dan bez SMS-a, a sada nikako pročitati njeno ime na zaslonu. Vrijeme je da se zabrinete, jer žene ne prestaju šalju poruke tek tako.

Ne zvoca vam

Više joj ne smeta kada satima igrate igrice, gledate maraton “Ratova zvijezda” i ne podižete dasku na ve-ce šalici? Jasno je – više joj nije stalo.
Izvor:zenskikutak