Znakovi koji govore da je vaš dečko spreman za brak

Dečko s kojim ste odnedavno u vezi, sve više vam se sviđa. I iako ste započeli vezu bez bilo kakvih definiranja “što je ovo” i “kuda idemo”, voljeli biste kada bi veza na kraju postala ozbiljna, ona koja vodi ka braku, obitelji. Ka “voljeću te iu dobu i zlu”, ali teško vam je pročitati da li su vaše želje i njegove. Ne želite ga pritiskati, jer znate koliko oni ne vole pritisak, ali svejedno, voljeli biste znati da li je on spreman da se konačno skrasi.

Evo male pomoći u vidu 9 signala koje smo detektirali kod muškaraca koji su spremni obvezati na duže staze.

Vi ste mu pod SOS call, prvi koga zove kada je u nekoj nevolji ili mu je potreban savjet.

Hej, umak pozivi nisu šala. Ako vas prvu zove kada se povredi na utakmici, ili mu pozli na poslu, to znači da vama najviše vjeruje da ga nećete ostaviti na cjedilu i da ćete mu se naći u bilo kojem trenutku.

Blizak je s vašim roditeljima, ima potrebu da se s njima druži i izvan zajedničkih ručkova.

Čekaj, pa kako on zna što će moja mama da sprema za slavu? I tko mu je rekao koje pivo moj tata obožava? Da, da, malo je spooky da se vaš dragi druži s vašim roditeljima iza vaših leđa, ali to je više nego dobra stvar. Jer, pazite on više ne gleda na njih kao na tvoju obitelj, nego na našu. Ooo, sweet.

Želi nabavi ljubimca

Ljubimac je proba. Vaš dečko samo želi vidjeti kako ćete se snaći u čuvanju nekog malenog psa, ali ima daleko veći plan za vas. Da, znamo da je to veliki korak, ali opet, jasno pokazuje da vaš dragi nema namjeru da se igra s vama dečko i djevojka, već muž i žena. A uskoro i nas dvoje i beba.

Razmišlja o kupnji ili iznajmljivanju stana

Možda je samo usput spomenuo kako je vaš stan mali, odnosno kako biste mogli pogledati uskoro neki veći jer prosto treba misliti unaprijed. S druge strane, ukoliko još niste počeli živjeti zajedno, a on to predloži, alarm može slobodno da se upali. Ovaj dečko želi s vama SVEE.

Dijeli s vama sve tajne i škakljive teme

Ukratko: znati koliko novca ima na računu, njegov PIN, lozinku za facebook, sve što je samo vaše. Možda ovo nisu zanimljivi, seksi podaci, ali su bitni podaci koji se ne daju nikome. Ovo je jasan pokazatelj da vam vjeruje. I to samo vama.

Svi njegovi prijatelji su u braku i imaju obitelji

Muškarci su kao krda. Sve što jedan uradi, to moraju ostali. Možda nije baš ugodna činjenica da vaš dragi želi obvezati na duže staze inspiriran činjenicom da je kompletna njegova ekipa to već uradila, ostavljajući ga u solo variajati, ali tako vam je sa muškarcima. To su burazeri, pa ako primijetite da se većina njegovih ortaka skrasila, vjerujte nam na riječ: i vaš će.

Želi svo vrijeme ovog svijeta da provede s vama

I kad je raspoložen, i kada su mu potonule sve lađe, on želi da je kraj vas. Ooo, pa zar nije to preslatko.

Planira vaše zajedničke aktivnosti 6 mjeseci unaprijed

Bilo da je u pitanju neko putovanje ili odlazak na vjenčanje kod nekih prijatelja. Ako je to neki događaj koji je zakazan 6 mjeseci ili godinu dana unaprijed, to vam jasno pokazuje koliko računa na vas, odnosno da vas vidi u budućnosti.

Želi da upoznate njegove roditelje

Da, ovo je onaj čudan momenat, ali dečki ne upoznaju cure sa roditeljima tek tako. Pazite, čut ćete njegove blamove iz teen dana, kao i obiteljske priše koje niko sem njega i njegovih roditelja ne zna.
Izvor:cosmopolitan