Znakovi koji govore da je veza ozbiljna

Autor Datum 22/04/2016

Zabavljate se već neko vrijeme i vaša veza je na pragu da postane ozbiljna? Protumačite njegovo ponašanje i otkrijte kakva vam je zajednička perspektiva.
ozbiljna veza postala

DRŽI VAS ZA RUKU

Ako se stalno držite za ruke dok šetate, pijete kavu ili razgovarate, on želi cijelom svijetu pokazati koliko mu je drago što je s vama.

Privržen je i ozbiljan u svojim namjerama.

DODIRUJE LEĐA

Muškarac koji vas dodiruje po leđima ili struku zapravo vas seksualno izaziva.

On namjerno bira senzualne dijelove vašeg tijela i iščekuje reakciju.

LJUBI SE DUGO

Ako vas ljubi strasno, sočno i duže od 10 sekundi, on je već imao seks s vama u svojoj glavi.

LIŽE USNE

Antroploški gledano on je gladan. Tako da, ako ga uhvatite kako oblizuje usne, treba znati da mu vi potičete ljubavni apetit.

LJUBI VAS NA RASTANKU

Prava ste sretnica ako imate partnera koji vas svaki put na rastanku pozdravlja poljupcem. On je iskren, strastan i erotičan. Poljubac u obraz otkriva nježnog muškarca.

DRŽI RUKE NA USTIMA

Ako blago prikriva usta rukama, to znači da laže ili krije istinu od vas. Ako izbjegava vaš pogled onda budite sigurni da mu misli nisu iskrene.

STOJI BLIZU VAS

Ako je na manje od dva koraka dok razgovarate, namjerava se zbližite. Njegovo “upadanje” u vaš prostor je znak intimnosti.

DODIRUJE VAS RAMENIMA

Kada muškarac pronađe slatku i simpatičnu djevojku, ima poriv da je zagrli, a za početak je nagnut ka vama. To ne znači da je seksualno nezainteresiran, već da njegova naklonost ima dublji smisao.

SEDI NA RUKAMA

Pokušava se kontrolira. On pazi što će reći, želi ostaviti zaista dobar dojam i da vam udovolji.

ŠIROK OSMIJEH

Ako “blista” dok razgovarate, vidite mu jasno zube, desni, a osmijeh mu je širok, želi vam zahvaliti što zbog vas ima “leptiriće”. Ukoliko se i smije od srca, nemojte se iznenaditi ako padne na koljena.

VOLI DA GRLI

On je tip koji vas želi zaštiti. Voli biti vođa i da se pita za sve. Brine o vama na svaki mogući način.
Izvor:blic

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.