Znate li što je TWIGS?

Znate li što je TWIGS? Riječ je o potpuno novim proizvodima na domaćem tržištu- jedinstvenim podizačima prsa, zaštitnim ‘flasterima’ za bedra i pokrivalima za bradavice što omogućuje tisućama žena nesmetano uživanje u modnim trendovima i bolji izgled u omiljenim odjevnim predmetima.
TWIGS GLAVNA
U to se uvjerila i Tina Katanić koja se pojavljuje u TWIGS kampanji za 2014 godinu. Popularna voditeljica i pobjednica posljednje sezone showa „Zvijezde pjevaju“ podržala je inovativan domaći dizajn, ali i dala podršku praktičnim rješenjima koja omogućavaju nesmetano uživanje u modnim trendovima . Tina je svoja bedra zaštitila od trenja jednokratnim flasterima, prsa umjesto grudnjakom oblikovala TWIGS podizačima, a lijepe haljine otvorenih leđa od sada će nositi uz TWIGS zvjezdice koje prekrivaju bradavice.
twigstina
” Volim ovakva pametna rješenja i domaću inovativnost kao što je TWIGS. Proizvodi su jako ugodni za nošenje i doista pomažu. U posljednje vrijeme često čujem kako žene imaju probleme tijekom ljetnih mjeseci: dok nose suknje i haljine stvara se crvenilo nastalo trenjem bedara. Uz to, kako sakriti grudnjak kad se nosi haljina otvorenih leđa? Za sve to TWIGS rješenja će sigurno biti od pomoći”- komentirala je Tina Katanić.
twigsglavnatina2
Za ove su proizvode zaslužan je domaći dvojac – Melita Kramar i Tatjana Mihalić po čijim su naputcima i u skladu s testiranjima i zahtjevima tržišta nastali proizvodi potrebni svim ženama. Ove domaće inovacije po pristupačnim cijenama dostupne su u trgovinama DM-a i BIPE.
Kampanju potpisuje Nikola Zoko, stajling stilistica Alma Premerl Zoko,a make up Profokus.
TWIGS
www.my-twigs.com