Žuta boja – modne kombinacije za ljeto

Žuta boja je dugo bila “u zapećku” kada je moda u pitanju, pa je ovog proljeća sinula poput sunca. “Okupala” je odjevne predmete, aksesoara i obuću. Stilisti je preporučuju osobama sa stavom, smjelim i samopouzdanim, jer privlači poglede, traži pažnju i nije za one koji bi da ih nitko ne primijeti.
zuta boja modne kombinacije

Možete je nositi iu dnevnim i u večernjim kombinacijama, ali oprezno.

Uvijek nosite samo jedan komad odjeće u ovoj boji, poput hlača ili suknje, a kombinirajte s majicama u bijeloj, crnoj, teget ili sivoj boji.

Neka vam i cipele i torba tada budu u istoj boji, ali tamnijoj nijansi.

Žuti blejzer je hit ove sezone i nosite ga sa teget haljinom, crnim kombinezonom, ili majicom i sorts. Žute elegantne ljetne haljine, bilo da su do koljena ili duge, ostavite za večernji izlazak. Duboki šlic je u modi, pa odaberite takav model, u kojoj ćete izgledati izazovno i zavodljivo.

Ako niste previše hrabre za žutu, a želite ići u korak sa trendovima, kupite majicu u ovoj boji, jer možete je najlakše kombinirati. Ukoliko ste pak nabavile ogrlicu, torbu ili sandale ove nijanse, neka to bude jedini žuti detalj koji ćete imati na sebi. Zapamtite, manje je više, a sa žutom bojom nikako ne smijete pretjerati!
Izvor:Novosti