Žuta boja u vašem domu

Topla, ušuškana atmosfera u domu najbolji je eliskir dobrog raspoloženja, a ako želite zadržati osmijeh na licu i kada nebo prekriju sivi oblaci i sunce postane škrto, obojite zidove u žuto! Osim što u dom unosi toplinu, a prostorije čini svjetlijim, ova boja potiče pozitivnu energiju i dobre emocije. Ove jeseni, dizajneri interijera predlažu, kombinaciju žute sa sivom i tamno plavom, što će ujedno biti glavni trend u uređenju za 2015. godinu.
zutabojadekoracija

Sivi dvosjed ili trosjed će se odlično uklopiti sa žutim ili bijelim foteljama, a detalji poput zidnog sata, okvira za slike, jastučića ili vaza, svidjet će se onima koji vole da se opuštaju u nijansama tamno plave.

Ukoliko želite da vaša kuhinja izgleda kao iz najnovijeg kataloga, stolice i viseće dijelove prefarbate u boju maslačka, a donje u boju asfalta ili tamno sivu. I spavaća soba postat će idealno mjesto za sanjarenje ako jedan zid obojite u žuto i to onaj iznad uzglavlja. Zalijepite postere gradova u koje želite putovati, a ormariće napunite sitnicama s mjesta na kojima ste već bili. Šareni tepih ili prostirka rađena pačvork tehnikom, fotelja u kutu sobe za čitanje uz šalicu tople čokolade, biće vaša najefikasnija “linija obrane” od jesenje melankolije. Hodnik će također dobiti novi sjaj ako vam cipelarnik i čiviluk “požute”. Uz pink ili crvene detalje, zaboravit ćete na sivilo dana čim prijeđete kućni prag.
Izvor:Novosti